Saturday, 9 May 2015

Jadi kurus dengan hanya amalkan stevia

Posted by    at    No comments:
 
Kenapa amal #‎RSStevia boleh #‎slim??

First jawapan : RS Stevia zero kalori...

- stevia membantu menghilangkan lapar
- stevia membantu menyahkan toksin
- stevia membantu pelawasan proses pembuangan
- stevia membantu melncarkan proses usus
- stevia membantu menghakis lemak & kolestrol degil

Tahukah anda GULA PASIR TINGGI KALORI?? 
Kolestrol dari gula pasir tidak mudah dinyahkan melalui pembuangan urea & najis.. ianya akan tertinggal @ lekat pada organ2 dalaman badan, menyerap ke sel2 dgn membunuh sel2 secara perlahan2...
First simpton akibat gula pasir.. anda akan selalu kepenatan...

TUKAR KPD STEVIA SKRG!!
Amalkan 
- 3 botol 500ml air putih + 5 titis stevia setiap botol

@

- Blender 1 biji lemon (dgn kulit) buatkan 500ml
- Titiskan 5 titik stevia 
- Minum 2@3 kali semingguAssalamualaikum semua,

lamanya tak update blog, Ya Allah put3 sibuk sesangat kebelakangan ni, syukur pada Allah sebab berikan put3 nafas lagi tuk terus blogging. touching sgtkan?

siyes tgk tajuk kat atas, ramai tak percaya, siap pernah de orang atkins tu kata, stevia takle kuruskan badan.. choi! salah kay, put3 nak share ngan semua org, sesape yg nak kurus tu, tp nak kurus dengan cara yang betul, takmo pakai produk, maka stevia yang sedap ni la jawapannya!!



okeh, meh tengok testimoni rakan2 put3 yang dah berjaya kurus dengan stevia ni


Jom roger2 dgn put3
Wassap@tele 0189100852




No comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2014 Emme Marina | Kesihatan Anda Bermula Di Sini All Right Reserved
Designed by OddThemes